Compartir
El Govern central proposa allargar els ERTO fins el gener i vincular-los a accions formatives que s’haurien de dur a terme entre l’1 d’octubre del 2021 i el 30 de juny del 2022. De moment no es més que una proposta que s’està negociant amb els agents socials.

Segons va informar ahir la agència de notícies Europa Press, el Govern ha proposat als agents socials l’ampliació dels ERTO que quedaria vinculada a accions formatives. L’ampliació seria fins el 31 de gener i les accions formatives s’haurien de dur a terme fins el 30 de juny del 2022.

La proposta del Govern també unifica les exoneracions de quotes a la Seguretat Social i manté el 100% pels ERTO d’impediment, del 50% per empreses de menys de 50 treballadors en ERTO de limitació i del 40% en empreses de més de 50 treballadors.

Tanmateix, es prorrogaran tots els CNAE (relació d’activitats) del Reial Decret anterior i les situacions dels treballadors fixes discontinus.

Es preveu que s’aprovi en els propers dies. Si teniu treballadors en ERTO es important que us mantingueu en contacte amb els nostres assessors laborals.

Som assessors laborals i de la Seguretat Social. Consulteu-nos sense compromís

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors