Compartir

En el DOG del passat dissabte es va publicar la RESOLUCIÓ SLT/3268/2020, de 12 de desembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen amb efectes des d’aquest dilluns, dia 14 de desembre, les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. Destaquem les noves mesures:

El confinament de cap de setmana passa de local a comarcal: La limitació d’entrada i sortida de persones addicional des de les 06.00 hores de divendres fins a les 06.00 hores de dilluns s’amplia al perímetre comarcal.

Els centres comercial podran reobrir: Es permet la reobertura dels centres comercials i dels recintes comercials subjecta a una reducció en l’aforament del 30%, tant als establiments i locals comercials, com a les zones comunes, i a l’acompliment de mesures de control d’aforament i fluxos i de bona ventilació.

Activitats religioses i cerimònies civils fins a 1.000 persones: També es permet la realització d’activitats religioses i cerimònies civils, tant a l’aire lliure com en espais tancats, que, complint les limitacions d’aforament establertes, puguin concentrar fins a 1.000 persones amb
subjecció a mesures reforçades en els sistemes de ventilació i qualitat d’aire i en el control d’accessos,.

Activitats culturals, espectacles, fins a 1.000 persones: Les activitats culturals que compleixin les condicions de ventilació i qualitat de l’aire reforçades poden obrir respectant el límit de l’aforament al 50%, fins a un màxim de 1.000 persones per sessió o actuació, totes assegudes, i amb assignació prèvia de seients i registre previ.

Som gestors administratius. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat.

 

 

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors