Compartir

En el BOE del passat dia 3 de febrer es va publicar el Real Decreto-ley 3/2021, pel que s’adopta mesures per a millorar les prestacions de la Seguretat Social en favor de les persones perjudicades per l’anomenada bretxa de gènere i altres mesures en els àmbits econòmic i de la Seguretat Social.

Destaquem el següent:

Nou complement de les pensions de la Seguretat Social

Si heu tingut un fill o més podeu sol·licitar el nou complement per reduir la bretxa de gènere. El nou complement va entrar en vigor el passat 4 de febrer i beneficia les pensions aprovades a partir d’aquesta data. El complement es d’una quantia fixa de 378 €/any, per fill, fins a un màxim de 4 fills i es sumarà a les pensions de jubilació ordinària, jubilació anticipada voluntària, incapacitat permanent i viduïtat.

Els complements que poguessin ser reconeguts en qualsevol dels règims de Seguretat Social seran incompatibles entre si. S’abonarà en el règim en el qual el causant de la pensió tingui més períodes d’alta.

Es requereix tenir un fill o més,  Si el qui ho demana és un home, haurà d’acreditar els requisits addicionals que figuren en la disposició que comentem.

Som assessors laborals i de la Seguretat Social. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258 o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors