Compartir
El calendari laboral del 2023 inclou tretze dies festius a Catalunya, dotze dels quals seran retribuïts i un s’haurà de recuperar

El DOG del 28 d’abril ha publicat l’ordre EMT/81/2022 que aprova el calendari oficial de festes laboral a Catalunya pel 2023. Destaquem el següent:

Tretze festes laborals a Catalunya durant l’any 2023

6 de gener, divendres; 7 d’abril, divendres; 10 d’abril, dilluns; 1 de maig, dilluns; 24 de juny, dissabte; 15 d’agost, dimarts; 11 de setembre, dilluns; 12 d’octubre, dijous; 1 de novembre, dimecres; 6 de desembre, dimecres;8 de desembre, divendres; 25 de desembre, dilluns; 26 de desembre, dimarts

Una festa recuperable i dotze de caràcter retribuït i no recuperable

De les tretze festes esmentades en l’apartat anterior n’hi haurà una, a triar entre el 6 de gener (Reis), el 10 d’abril (dilluns de Pasqua Florida), el 24 de juny (Sant Joan) i el 26 de desembre (Sant Esteve), que tindrà el caràcter de recuperable. Les altres dotze seran de caràcter retribuït i no recuperable.

Dues festes locals, retribuïdes i no recuperables

A més de les festes esmentades, mitjançant una ordre d’aquest Departament, s’han de fixar dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, a proposta dels ajuntaments.

Som assessors laborals i de la Seguretat Social. Consulteu-nos sense compromís.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors