Compartir

Finalment, a 2/4 de 9 del vespre d’ahir, dia 7 de novembre, va quedar clar, per resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que la vaga general convocada per avui, dia 8 d e novembre, seria legal. Les conseqüències en matèria laboral i de la Seguretat Social seran, per tant, les següents:

  • Si l´empresa no tanca, i son els treballadors els que decideixen acollir-se a la vaga: L’empresa podrà descomptar el salari corresponent al dia de vaga dels treballadors que s’haguessin acollit al dret de vaga i ho haurà de notificar en el termini de 5 dies a la Tresoreria de la Seguretat Social, per tal de deixar de cotitzar el dia de salari a la Seguretat Social.
  • Si la decideix l’empresa: En aquest cas ve obligada a pagar als seus treballadors el salari corresponent com si haguessin treballat i també ha de satisfer les quotes de la Seguretat Social.
Asian worker in production plant drilling at machine on the factory floor

Som assessors laborals i de la Seguretat Social. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 426 083, o per correu electrònic adreçat a rosaclara@rm-assessors.cat

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors