Compartir
El dia 28 de febrer a les 15h finalitza el termini per a sol·licitar els nous ajuts de 5.000 euros que dona la Generalitat per tal de facilitar la formació encaminada a la digitalització o transició cap a l’economia verda,

Segons ens informa el Col·legi de Gestors Administratius, el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya ha obert una nova convocatòria del programa d’ajuts “Ocupació + Transformació”.

Destaquem:

Destinataris i finalitat

Persones treballadores autònomes, microempreses i cooperatives que tinguin entre 1 i 5 persones treballadores assalariades (o sòcies treballadores) amb l’objectiu d’oferir-los suport per al manteniment de l’ocupació i facilitar la seva digitalització o transició cap a l’economia verda.

Import

El pressupost d’aquesta convocatòria, que està finançada amb fons MRR (REACT-EU), és de 7,1 milions d’euros. L’import de l’ajut és de 5.000 euros.

Requisits:

Compromís de mantenir tots els llocs de treball durant un mínim de sis mesos des de la sol·licitud de la subvenció. A més, l’entitat haurà de dur a terme en el termini de sis mesos des de la recepció de l’ajut una actuació formativa que faciliti la transició de la seva activitat productiva cap a l’economia verda o l’economia digital.

Termini de sol·licitud

Del 20 de febrer a les 9h fins al dia 28 de febrer a les 15h.

Som Gestors Administratius, consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors