Compartir
Convé que els treballadors autònoms comprovin per quina base d’ingressos estan cotitzant i demanin el canvi de base en cas necessari.

El Reial Decret Llei 13/2022 estableix un nou sistema de cotització per als treballadors autònoms que a partir d’ara hauran de cotitzar pels rendiments reals obtinguts.

Per tal que podem estudiar la vostra situació actual i assessorar-vos cal que ens feu arribar una còpia de l’últim rebut d’autònoms i de la previsió de beneficis mensuals. Comprovarem la vostra base de cotització i quota actuals i si es necessari gestionarem un canvi de base a la Tresoreria de la Seguretat Social.

En el seu defecte, un cop tancat l’exercici la Tresoreria es comunicarà amb l’Agència Tributària per verificar els rendiments nets declarats i emetrà d’ofici liquidacions complementaries en cas que la cotització efectuada sigui inferior a la corresponent.

Per tal de poder anar regularitzant aquesta situació i no haver de pagar liquidacions complementàries un cop finalitzat l’exercici, us demanem que ens feu arribar el mes aviat possible l’últim rebut de pagament al RETA (autònoms) a fi de determinar quina ha de ser la seva nova base de cotització i comunicar-la a la Seguretat Social.

Som assessors laborals i de la Seguretat Social. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors