Compartir
La Vanguardia informa que el cost de les assegurances registra vint-i-cinc trimestres seguits a l’alça, la ratxa més llarga de la dècada.

Les assegurances estan pujant els preus

L’argument tècnic és el de sempre: l’augmentat la sinistralitat. Nous perills han aparegut a l’horitzó els últims anys: els danys resultants dels canvis climàtics i les amenaces cibernètiques.

El canvi climàtic que estem patint és tan important, ràpid, irreversible que comporta que les entitats asseguradores hagin de fer front a sinistres cada vegada més greus. Ja fa cinc anys seguits que han de cobrir danys superiors al llindar dels 100.000 milions d’euros a causa del clima.

En l’última reunió de la COP27 es va debatre sobre la creació d’un fons de “pèrdues i danys” per als països més afectats per esdeveniments climàtics extrems.

Assegurances paramètriques

Es tracta d’assegurances se solen contractar en els sectors agrícola, forestal o pecuari.

Serveixen per a que els titulars d’aquestes pòlisses puguin ser indemnitzats per danys a causa de temperatures extremes, sequera o pluges excessives.

Assegurances contra ciberatacs

Els ciberatacs varen començar  a ser una amenaça fa menys de 10 anys. Últimament els estem patint per interessos polítics, bèl·lics, econòmics o inclús militars. I veritablement, les amenaces corren més ràpid que les solucions per evitar-les.

Els grans perjudicats son les petites i mitjanes empreses que se n’adonen quan l’atac que s’ha produït. Les primes d’aquestes assegurances en només un trimestre s’han incrementat en un 28%.

 

I com bé sabeu, a RM Assessors, som corredors d’assegurances i per això us podem proposar les millors assegurances al preu més baix. Informeu-vos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors