Compartir

El 17 de juny es va publicar en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l’ORDRE EMC/82/2020, de 14 de juny, per la qual s’estableix una línia de subvencions pels autònoms i empreses del sector turístic afectats pel Covid-19. Destaquem el següent:

Import de la subvenció: Es tracta d’un ajut en forma daportació única per beneficiari amb imports que oscil·len entre els 1.000 i 10.000 euros en funció de la tipologia de professional i empresa que el sol·liciti.

Beneficiaris: En poden ser beneficiaris:

  • Guies de turisme.
  • Titulars d’establiments d’allotjament turístic, exclosos  els propietaris d’habitatges d’ús turístics.
  • Agències de viatges.
  • Persones o empreses que contribueixen a dinamitzar el turisme a través de les activitats següents: congressos i turisme de reunions; rutes guiades, culturals, sortides de coneixement del patrimoni i el medi natural i excursions; senderisme i cicloturisme; enoturisme; ecoturisme; activitats aquàtiques i nàutiques; i activitats desenvolupades en parcs de natura, aquàtics i temàtics.

Sol·licitud: Gestionarà el Departament d’Empresa i Coneixement. En els propers dies es publicarà els requisits i les condicions d’accés.

Som gestors administratius. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors