Compartir

Us donem la benvinguda al nou blog de RM Assessors: blog.rm-assessors.com. Amb aquest nou canal de comunicació volem obrir un nou espai on trobareu novetats i notícies relacionades amb tot el que envolta els nostres serveis. Posarem a la vostra disposició i periòdicament la informació de la manera més entenedora possible dins un nou blog clar i senzill.

També us convidem a connectar amb nosaltres als nous canals socials on tenim presència:

RM Assessors, portem més de 50 anys al vostre servei. Estem orientats tant a l’empresa com als particulars i pretenem donar als nostres clients un servei integral i a la vegada especialitzat que doni cobertura a totes les necessitats legals i de gestió, especialment en matèria fiscal, laboral, administrativa, assegurances i administració de finques.

Per tal de poder oferir aquests serveis amb la màxima qualitat, el despatx el formem professionals de diferents branques: advocats, graduats socials, gestors administratius, administradors de finques, mediadors d’assegurances i agents de la Propietat Immobiliària. Tots, experts defensant els interessos dels clients en totes les matèries i en qualsevol instància.

Benvinguts!

 

 

 

 

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors