Compartir
A partir del dia 15 d’octubre, han quedat eliminades a Catalunya casi totes les restriccions. Suprimides les restriccions a bars i restaurants i reduïdes les limitacions a l’oci nocturn.

El DOG d’avui, 15 d’octubre de 2021 publica la RESOLUCIÓ SLT/3090/2021, de 14 d’octubre que ens ha de permetre retornar, casi del tot, a la normalitat (el que en diuen “nova normalitat”). Destaquem el següent:

Restriccions que han estat suprimides

  • Les que afecten aforaments en general a totes les activitats econòmiques (empreses de serveis i minoristes, activitats culturals, d’espectacles públics, recreatives, esportives, assemblees d’entitats,activitats relacionades amb el joc, hostaleria i restauració, universitats, equipaments cívics, congressos, convencions, fires comercials i festes majors i activitats populars i tradicionals).
  • Les que afecten a límits màxims del nombre de persones assistents a esdeveniments, amb caràcter general.
  • Les de règim horari específic més limitat en el temps i que es va establir per restringir la interacció social associada a tots els sectors econòmics, els quals passen a regir-se per l’horari ordinari que els és aplicable en funció de la seva naturalesa i de la normativa que els regula.
  • Les restriccions específiques del sector de l’hostaleria i restauració (nombre màxim de comensals per taula, distància entre taules, altres distàncies).

Principals restriccions que es mantenen

  • Esdeveniments esportius d’interior: Restricció d’aforament al 80 %
  • Oci nocturn, festivals de música a peu dret i a l’interior: Per accedir als locals és necessari presentar el passaport covid, és a dir, tenir la pauta de vacunació completa o una prova negativa de la covid. A dins dels establiments l’aforament màxim és del 70 %, es pot ballar i la mascareta és obligatòria. L’horari de les discoteques a Catalunya és fins a les 5 h entre setmana i les 6 h els caps de setmana i vigílies de festius. Els bars musicals tindran obert fins a les 2.30 h entre setmana i les 3 h els caps de setmana i vigílies de festius.
  • Bars i restaurants:  Hauran de tancar portes a les 2.30 h de diumenge a dijous; i les nits de divendres, dissabte i vigília de festius, ho podran fer a les 3 h.
  • Gimnasos i piscines: Límit d’aforament al 80%.
  • Mascareta: Des del 26 de juny no és obligatori dur mascareta als espais exteriors sempre que es pugui mantenir la distància d’1,5 metres amb la resta de persones no convivents.
Som Gestors Administratius. Consulteu-nos sense compromís

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors