Compartir

En el transcurs de la 35ª Festa del Gremi d’Hostaleria de la Costa Brava Centre que va tenir lloc el passat 22 d’octubre, RM ASSESSORS hem estat distingits amb el PREMI COOPERATIVA 2015 en reconeixement a la nostra tasca empresarial i a la qualitat del nostre servei i per fer sempre costat a les empreses del sector de la hostaleria i la restauració.

Des d’aquí volem agrair al Gremi i a tots els hotelers i restauradors de la Costa Brava Centre  la distinció que ens ha fet i la confiança que ens han vingut dispensant durant el més de 37 anys que els hi venim prestant els nostres serveis professionals.

Tanmateix, volem felicitar molt especialment la resta de guardonats: la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona, el restaurant Royal de Tamariu, l’Hotel Garbí de Calella de Palafrugell i a la Sra. Anna Ensesa Montsalvatge a qui li va ser lliurat el Timó d’Or en el mateix acte, en reconeixement a la seva trajectòria i al llegat de la família Ensesa en el turisme de la Costa Brava.

administracions4

 

 

 

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors