Compartir
logo assessoria integral girona i figueres | RM Assessors

S’esperava que a partir del dia 11 de maig les comarques de Girona entressin en la fase “1” del desconfinament, però ha quedat confirmat que totes, excepte La Cerdanya, seguiren en la fase “0”, com a mínim fins el dia 18 de maig.

D’altra banda, l’actual estat d’alarma ha quedat prorrogat fins el 24 de maig l’actual estat d’alarma.

Aquest fet produirà afectacions pel que l’atenció al públic per part de RM ASSESSORS, segons  us informem a continuació.

Horari d’atenció al públic: Fins el proper dia 24 de maig quedarà prorrogat el següent horari especial d’atenció al públic:

  • Dilluns a dijous: Jornada continuada de 9 del matí a les 6 de la tarda.
  • Divendres: Jornada continuada de les 8 del matí a les 2 de la tarda.

 

Prioritat de l’atenció a distància: Per la seguretat tant dels nostres clients com de tot el personal de RM ASSESSORS, tant durant l’actual fase “0”com durant la fase “1”, donem absoluta prioritat a l’atenció a distància, en la forma següent:

  • Per correu electrònic a info@rm-assessors.cat o a qualsevol de les altres adreces que coneixeu i que consten en el nostre web.
  • Per telèfon trucant al 972 208 258 o o qualsevol dels números directes que coneixeu i que també figuren en el nostre web.

 

Atenció personal durant la fase “0” (com a mínim fis el dia 18 de maig): Atendrem personalment al públic en els casos en que sigui estrictament necessari, amb totes les mesures de seguretat reglamentades, tant en les nostres oficines de Girona, com en les delegacions de Figueres i Breda, tant sols en cas de cites prèviament concertades per mail o telèfon. Disposarem de mascaretes, guants i líquids desinfectants a disposició dels nostres clients.

Atenció personal durant la base “1” (probablement a partir del 18 de maig): Tindrem les nostres oficines obertes al públic pels casos que no sigui possible l’atenció a distància, seguint en tot moment les mesures de prevenció establertes, inclòs pel que fa a l’aforament màxim permès. També disposarem de mascaretes, guants i líquids desinfectants a disposició dels nostres clients.

logo-color

Per resoldre qualsevol dubte ens podeu trucar al 972 208 258, o enviar un mail a info@rm-assessors.cat.

 

 

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors