Compartir

Estem en fase de desescalada, però més a poc a poc del que semblava en un principi i encara es segueix prorrogant l’estat d’alarma. Destaquem les següents disposicions publicades aquest cap de setmana:

S’ha prorrogat l’estat d’alarma fins el dia 24 de maig: Per resolució del Congrés de Diputats del 6 de maig del 2020, publicada en el BOE del 9 de maig, s’ha prorrogat l’actual estat d’alarma, iniciat el 14 de març, fins a les 00:00 h. del dia 24 de maig del 2020. El President del Govern ha anunciat la seva disposició a demanar encara una nova pròrroga.

Totes les comarques de Girona, excepte La Cerdanya, es mantenen en la fase “0” de la desescalada, com a mínim fins el dia 18 de maig: El Ministre de Sanitat ha anunciat que les regió sanitària de Girona, classificada com de risc moderat pel contagi del coronavirus, seguirà en la fase “0” de la desescalada, com a mínim fins el dia 18 de maig. Informem, no obstant, de les següents disposicions publicades aquest cap de setmana per quan s’ens permeti entrar a la fase “1” de la desescalada:

  • Orden SND/399/2020, de 9 de mayo, para la flexibilización de determinadas restricciones de ámbito nacional, establecidas tras la declaración del estado de alarma en aplicación de la fase 1 del Plan para la transición hacia una nueva normalidad.
  • Orden TMA/400/2020, de 9 de mayo, por la que se establecen las condiciones a aplicar en la fase I de la desescalada en materia de movilidad y se fijan otros requisitos para garantizar una movilidad segura.

 

Desescalada a l’Administració de Justícia: En el BOE del 9 de maig s’ha publicat la Orden JUS/394/2020, de 8 de mayo, por la que se aprueba el Esquema de Seguridad Laboral y el Plan de Desescalada para la Administración de Justicia ante el COVID-19.

Som Advocats i Gestors Administratius. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors