Compartir

El passat dia 10 de desembre, va tenir lloc a l’hotel d’entitats de Bescanó una jornada informativa organitzada per RM ASSESSORS en col·laboració amb ASSESSORIA BESCANÓ, sobre les nombroses obligacions que recauen damunt de les entitats no lucratives.

A l’acte, presidit per l’alcalde de Bescanó, Sr. Pere Lluís García, hi varen assistir unes 35 persones, en representació de les diferents entitats i associacions de Bescanó i Vilanna.

Veren intervenir com a ponents els professionals de RM ASSESSORS, María Romaguera, Llicenciada en ADE i experta en entitats no lucratives; i Antoni Navarro, Advocat i Assessor Fiscal.

Finalitzada l’exposició feta pels ponents, que va durar més d’una hora, es va obrir un torn de paraula en el que es varen anar aclarint els dubtes dels assistents que  varen expressar la seva satisfacció pel que fa a la claredat en que es varen expressar els ponents.

Aquest es el tercer acte de similars característiques protagonitzat per RM ASSESSORS en les darreres setmanes, després dels que es varen fer a Vilobí d’Onyar i Girona,

FOTO 5

 

 

 

 

 

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors