Compartir
S’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit de les activitats de comerç al detall, i de les associacions i entitats de comerç, emmarcat en el programa de modernització del Comerç: Fons Tecnològic del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – Finançat pels fons Next Generation EU. El termini de presentació de les sol·licituds, juntament amb la documentació i annexos comença a les 9:00 hores del dia 15 de desembre de 2022 i acaba a les 14:00 hores del dia 19 de gener de 2023.

En el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOCG) número 8809, de 9 de desembre de 2022, s’ha publicat, la RESOLUCIÓ per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit de les activitats de comerç al detall. Anteriorment, el 29 de novembre de 2022, es va publicar al DOGC la RESOLUCIÓ per la qual es dona publicitat a les bases reguladores d’aquestes subvencions. 

Destaquem el següent:

Objecte de la convocatòria:

  • Ajuts de fins al 80% de les despeses subvencionables amb un màxim de 75.000 euros destinats a la modernització del comerç.
  • Poden demanar els ajuts els titulats de comerços al detall que compleixin els requisits de la base tercera de la convocatòria, les entitats territorials, gremis i entitats sectorials de comerç sense ànim de lucre i les associacions de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.

Presentació de la sol·licituds: 

El termini comença a les 9:00 hores del dia 15 de desembre de 2022 i acaba a les 14:00 hores del dia 19 de gener de 2023.

Les sol·licituds s’han de presentar segons el model normalitzat que està a disposició de les persones interessades a la seu corporativa de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya,

 

Som Gestors Administratius. Consulteu-mos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors