Compartir
A rel de les situacions creades pel Covid-19, el Col·legi de Mediadors d’assegurances ha produït un vídeo per informar als propietaris de comerços, bars i restaurants de quin és el funcionament de la cobertura de pèrdua de beneficis o tancament temporal del negoci.

Els tancaments per l’estat d’alarma queden coberts per les assegurances de pèrdua de beneficis o tancament temporal de negocis ?

Amb l’estat d’alarma, aquesta és una qüestió que ha generat controvèrsia al carrer, i en aquest contingut oferim informació com a especialistes en assegurances. A partir de l’empatia més absoluta amb les dificultats que ha generat la pandèmia al teixit comercial, el vídeo aporta llum en una qüestió que, de vegades, és difícil d’entendre per l’afectat.

Quina es la funció dels Corredors d’Assegurances ?

Els Corredors d’Assegurances son independents de l’entitat asseguradora i únicament es deuen al seu client, que es el propietari del comerç, del bar o del restaurant i estan al seu servei per assessorar-lo i ajudar-lo de la manera més eficient i compromesa.  

Que fer en cas de dubte ?

L’assessor jurídic del Col·legi d’Assegurances, el Dr. Josep Lluís Fernández, explica en quines circumstàncies estarem coberts per l’assegurança i quines són les dificultats del anomenats ‘riscos catastròfics’ a l’hora de contractar una assegurança.

Podeu accedir el vídeo fent clic sobre la següent imatge.

Som Corredors d’Assegurances. Consulteu-nos sense compromís .

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors