Compartir
A les comarques de Girona hi ha 69.700 vehicles (12% del parc automobilístic total) que circulen sense l’assegurança obligatòria. Els conductors, no únicament podran ser objecte de sanció, si no que hauran d’assumir personalment les responsabilitats en cas d’accident.

Pel que informa el govern espanyol, Girona és una de les províncies on més s’incompleix aquesta obligació legal, seguides per Almeria, les Balears i Granada.

A nivell espanyol són gairebé 3.000.000 de vehicles que circulen sense cap tipus de cobertura.

 L’art. 2. de la Llei de Responsabilitat Civil i assegurança de circulació de vehicles a motor estableix la obligació de que tot propietari d’un vehicle a motor, subscrigui i mantingui de un contracte d’assegurança per cada vehicle del que sigui titular. La multa que es pot imposar per infringir la llei va dels 601 € als 3.005 € i la prohibició de circular per tot el territori nacional,  i el dipòsit o precinte públic o domiciliari del vehicle, amb les possibles despeses a càrrec del propietari. 

Tanmateix, aquestes sancions podrien ser anecdòtiques tenint en compte la despesa que hauria d’assumir el propietari d’un vehicle, en cas per exemple, d’un sinistre amb atropellament, i per tant lesionats, o fins i tot amb víctimes mortals. Els imports que s’haurien de pagar en la majoria de casos serien inassumibles. 

Cotxe

A RM ASSESSORS també treballem amb assegurances d’Auto amb les Companyies més solvents i capdavanteres del mercat assegurador. No t’arrisquis a infringir la llei i a posar en perill el teu patrimoni. Contacta amb nosaltres i et buscarem la millor opció.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors