Compartir
assessoria integral girona i figueres | RM Assessors
 Els patinets elèctrics sembla que han arribat per quedar-se. De fet, el parc mòbil d’aquest tipus de VMP (Vehicle de Mobilitat Personal) ja està en més d’1.000.000 d’unitats en el territori espanyol. Degut a aquest augment post-pandèmia, la DGT ha publicat fa unes setmanes un reglament que especifica els requisits que hauran de complir (sistema de frenada, visibilitat, avisador acústic, velocitat màx.25km/h…)

Pel que fa a les assegurances, també s’ha produït un increment considerable en la seva contractació. Sembla lògic pensar, que quants més patinets, més accidents i més gent que s’interessa en la contractació d’una assegurança que com a mínim cobreixi la responsabilitat civil. Per exemple, a Barcelona, ja es obligatori que aquests vehicles en disposin d’una assegurança.

Nosaltres creiem que, a banda que s’estengui l’obligatorietat per tot el territori, sempre és necessari cobrir el nostre patrimoni davant d’una reclamació d’un tercer pels possibles danys, en aquest cas, per la conducció d’un patinet.

A la Corredoria d’RM Assesors, podem fer un estudi d’aquest tipus d’assegurança a un cost molt contingut i que ens pot estalviar molts mals de cap. Per pocs diners a l’any, podrem tenir la tranquil·litat que davant d’un sinistre estarem ben coberts.

No dubteu en consultar-nos.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors