Compartir

La Generalitat de Catalunya, per Resolució SLT/762/2020, de data 23/3, ha acordat suspendre tota l’activitat assistencial de caràcter no urgent dels centres, serveis i establiments sanitaris de titularitat privada de règim ambulatori i que presten serveis exclusivament de provisió privada. Aquests centres, serveis i establiments han de garantir exclusivament l’atenció als problemes de salut que puguin tenir una evolució desfavorable si es demora el seu tractament segons el criteri dels professionals sanitaris que presten assistència.

Destaquem:

Durada: Aquesta mesura que afecta a dentistes, fisioterapeutes, osteòpates i altres professionals de la sanitat privada estarà vigent des del dia 24 de març i es mantindrà mentre duri l’estat d’alarma.

Efectes: La suspensió d’activitat ha de permetre als professionals afectats demanar la prestació del RETA per cessamet d’activitat, sense haver d’acreditar reducció d’ingressos, i altres beneficies que es puguin derivar de la declaració d’alarma pel coronavirus.

Som assessors fiscals i laborals. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 2098 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors