Compartir

Segons informa avui el diari El País, es considera que els contribuents de tot l’Estat tenen el voltant de 1.500.000 de comptes bancaris a l’estranger i l’Agència Tributària diu que té controlats menys d’1.000.000 d’aquests comptes amb un volum total de saldos de més de 457.000 milions d’euros.

Per tal de motivar els contribuents per que declarin, l’Agència Tributària està enviant avisos a alguns contribuents als quals alerta que disposa d’informació  seva, entre d’altres, sobre els següents extrems:

  • Que poden haver de declarar lloguers d’immobles.
  • Que son receptors de pensions de l’estranger.
  • Que tenen bens a l’estranger que poden haver de declarar.
  • Que han regularitzat clàusules sol.
  • Que s’han acollit a bons de fidelització.

 

Aquesta informació es considera molt valuosa, però les xifres que es manegen són de dades en brut i Hisenda ha assenyalat que hi haurà duplicitats i informació que depurar, ja que algunes jurisdiccions que han enviat dades no manegen les dades associades a un DNI, per exemple.

 

Hem de destacar que el fet que Hisenda no avisi als contribuents no garanteix de cap manera que hisenda no disposa de la informació.

Som assessors fiscals. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 426 082, o per correu electrònic adreçat als nostres assessors: antoninavarro@rm-assessors.cat; mariaromaguera@rm-assessors.cat, o, carlesvilanova@rm-assessors.cat.

 

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors