Compartir

Segons una notícia publicada avui per diari econòmic, Expansión, l’Agència Tributària va rebre l’any passat 12.555 denúncies realitzades per contribuents sobre actuacions de frau fiscal, la qual cosa representa un increment del 26,8% respecte a 2015. Per aquesta causa el fisc ha aixecat actes per més de 116 milions d’euros.

D’aquest total de 12.555 denúncies, 7.263 van ser contra empreses que varen admetre pagaments en efectius per import superior al límit permès, que es de 2.500 euros, amb un increment de denúncies del 19,3% respecte a l’any anterior.

L’esmentada publicació conclou recordant que la limitació de pagaments en efectiu de més de 2.500 euros és una de les mesures incloses en la llei contra el frau fiscal aprovada pel Govern de Madrid el 2012 i afecta operacions en què almenys una de les parts sigui un professional, autònom o empresari, amb la finalitat de limitar el diner negre i l’economia submergida. El Govern ha anunciat que rebaixarà aquest límit a 1.000 euros, tot i que encara no hi ha data de quan es farà.

fiscalcomptable1

Som assessors fiscals. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 426 082 o per correu electrònic adreçat a algun dels nostres assessors fiscals: antoninavarro@rm-assessors.cat; mariaromaguera@rm-assessors.cat, o, carlesvilanova@rm-assessors.cat.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors