Compartir

Cada vegada es més consolidada la jurisprudència respecte a la recuperació de les despeses hipotecaries i ja és possible, una vegada analitzades les factures relatives a la compra de l’habitatge, fer una aproximació molt exacte de quines quantitats seria possible obtenir judicialment. Actualment aquests assumptes es resolen en un únic jutjat específic d’àmbit provincial, creat a fi de resoldre sobre aquestes i altres controvèrsies bancàries.

Encara que en algunes ocasions no es pugui recuperar el 100% de l’import principal reclamat, aquest s’incrementa substancialment amb els interessos legals i l’Audiència de Girona, en les darreres sentències, està acordant que l’entitat bancaria ha de pagar, igualment, les costes judicials causades en la primera instància encara que només s’estimi parcialment la demanda del consumidor per que entén  que hi ha mala fe de l’entitat bancària al haver-se negat amistosament a pagar i ha obligat al consumidor a recórrer als tribunals.

És una bona oportunitat per reclamar, doncs, ja que les quantitats a recuperar poden ser importants. A més a més, la suma acordada es veurà incrementada pels interessos legals i, finalment, segons criteri de l’Audiència de Girona, les costes del procediment judicial es podran recuperar amb càrrec a l´entitat bancària

Ansteigende Stapel mit Münzen und einem Haus im Hintergrund

Els podem assessorar sense compromís trucant al 972 426 004 o per correu electrònic adreçat a juridic@rm-assessors.cat.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors