Compartir

El Consell General d’Economistes avisa de l’alt risc que incrementin les insolvències els anys 2022 i 2023 i no descarta que es superin els 10.000 concursos

Segons el  Consell General d’Economistes es preveu un increment de les insolvències empresarials del 20% aquest any a Espanya, que suposa el doble que a escala internacional.

Segons un article publicat el dia 29/11/2022 al diari “Expansión”,  el Consell General d’Economistes preveu un creixement molt imprtant dels impagats.

Les causes d’aquestes dades són les seqüeles derivades del Covid, la interrupció del procés de recuperació inciat després de la pandència que s’ha frenat en sec per una crisis inflacionista, així com la guerra a Ucraïna que ha comportat també multiplicar els preus energètics, i ha donat un gir a la política montetària del BCE, generant un escenari d’intertesa en el que molts països d’Europa preveuen l’arribada d’una rescissió econòmica.

No obstant el senyalat, davant la nova llei concursal que va entrar en vigor el mes de setembre es confia que es puguin gestionar amb més agilitat els concursos d’autònoms, microempreses i persones físiques.

A Rm Assessors estem especialitzats en l’aplicació del mecanisme de la segona oportunitat. Si vols assessorament, no dubtis en contactar amb nosaltres a auxiliarjuridic@rm-assessors.cat o al 972208258

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors