Compartir

Recentment l’Audiència Provincial de Castelló, per mitjà d’interlocutòria núm. 211 dictada el 7/9/2017, va acordar anular una clàusula d’un contracte bancari (concretament, la clàusula d’interès remuneratori) pel tamany de la lletra, atès que era tant petita que es requeria una lupa per la lectura. Destaquem:

  • Els contractes han de ser clars: Els consumidors tenen dret a rebre un contracte en què les clàusules siguin redactades de forma clara, senzilla, amb una lletra en què el tamany no sigui inferior a un mil·límetre i mig i sempre amb el contrast suficient per poder facilitar la lectura.
  • Si el contracte no es clar el banc pot no tenir dret als interessos: En aquest cas el banc reclamava un deute al seu client i l’audiència no va admetre la reclamació dels interessos remuneratoris en considerar que la clàusula que fixava els interessos era tant reduïda que per la seva lectura no era suficient l’ús d’unes ulleres si no que es precisava una lupa.

Des de RM Assessors us recomanem que reviseu els vostres contractes  i ens consulteu en cas de dubte per tal de poder intervenir en la defensa dels vostres drets com a consumidors i usuaris. Ens podeu consultar sense compromís trucant al 972 426 004 o per correu electrònic adreçat a juridic@rm-assessors.cat

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors