Compartir

Quan es constitueix una nova empresa (en la forma jurídica que sigui: S.A, SL..), s’han de prendre les precaucions necessàries i especificar-ho tot en la mesura del possible en els estatuts.

Moltes vegades però, els estatuts no reflecteixen un protocol a seguir en cas de conflictes entre els socis de les empreses. Aquests conflictes si no es resolen de manera immediata poden comportar un clima de malestar i com a conseqüència que la societat se’n vegi perjudicada. Per evitar aquest problemes, des de RM ASSESSORS, apostem per incloure clàusules de prevenció, és a dir protocol d’actuació, clàusules o fórmules de resolució en els propis estatuts de la societat. Una possible solució podrien ser mecanismes extrajudicials com la redacció d’un pacte de socis o d’altres acords socials.

rmassessors3

Som advocats i els podem assessorar en la confecció d’aquests pactes de socis per evitar futurs conflictes. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 426 004 o per correu electrònic adreçat a juridic@rm-assessors.cat.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors