Compartir

 

El passat 21 de novembre de 2017 va arrencar el nou sistema de transferències bancàries immediates, un servei que estableix que les transferències entre bancs de la Unió Europea es podran fer pràcticament en temps real. S’efectuaran en 10 segons, quan abans els diners trigava com a mínim 24 hores a arribar a la seva destinació i fins i tot podia demorar-se fins a quatre dies. A partir d’ara el beneficiari rebrà els fons en el seu compte de forma immediata.

Depenent de les comissions que cada banc apliqui als seus clients, pot ser gratis o es pot aplicar una petita comissió. És probable que alguns bancs no cobrin per realitzar aquestes transferències, ja que el cost per a ells serà reduït (0,20 euros per transferència els dos primers anys en què estigui operatiu el sistema i 0,50 euros a partir de llavors). En canvi, actualment el cost de realitzar una transferència a una altra entitat és percentual (del 0,20%, per exemple).

Amb aquest sistema podrà realitzar transferències de fins a 15.000 euros (està previst ampliar el límit), i es preveu que estigui plenament operatiu a partir del gener del 2018.

Som advocats. Consulteu-nos sense compromís trucant al 872 426 004 o per correu electrònic adreçat a juridic@rm-assessors.cat.

 

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors