Compartir
Durant la campanya de la renda 2022, recordeu que els ciberdelinqüents poden intentar enganyar-lo suplantant a l’Agència Tributària per mitjà de correus electrònics (phishing) o SMS (smishing) fraudulents.

L’AEAT a la seva pàgina web ha realitzat un avís als contribuents davant possibles intents de frau o estafa en relació amb la campanya de renda de 2022.

L’Agència Tributària recorda que els ciberdelinqüents poden intentar enganyar els ciutadans intentant suplantar la identitat de l’AEAT per mitjà de correus electrònics (phishing) o SMS (smishing) fraudulents.

Així, l’AEAT recorda els següents aspectes que s’han de tenir en compte per a evitar el frau:

  • L’Agència Tributària no sol·licita per correu electrònic o SMS informació confidencial, econòmica o personal, números de compte ni números de targeta, ni adjunta annexos amb informació de factures o altres tipus de dades.
  • L’AEAT no fa mai devolucions a targetes de crèdit o dèbit, ni usant BIZUM.
  • L’AEAT mai no cobra cap import pels serveis que presta.

Igualment, l’Agència Tributària assenyala què cal fer si es reben correus electrònics o SMS suposadament enviats per l’AEAT:

  • No s’ha de descarregar els documents o fitxers que continguin
  • No s’ha de punxar en els enllaços que contingui, fins i tot els que assenyalin que és per a rebre devolucions de la renda.
  • Si li sol·liciten informació confidencial, el millor és esborrar-lo.

Des de RM Assessors gestionem els impostos dels nostres clients amb totes les mesures de seguretat. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors